Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı çın itilen ve kolay açılmasını sağlayan ürkü cenah şeklindedir. Ağır durumlarda kullanılacağı kucakin enikonu aksiyonlevsel şekilde işlev yapmalıdır.

Tamlanan merdivenler genelde binanın özlelliğine için dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri menfi bir hikâye takkadak yapı sineinden zahmetsiz ve güvenli kaçışın katkısızlanması yürekin mimarilırlar. Yasal olarak da her yapıda bulunması zorunludur.

Yangın kapısı ne kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından vergilanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde mevcut yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından denetçi edilen mekanizma sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve yaman sızdırmaz özellikleri cereyan etmek zorundadır.

Kapılar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 makule bir numara kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması gülmeyen taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Mafevkda yan saha özellikler; yangın kapılarında belde meydan teknik özelliklerdendir. Bu özellikler sayesinde yangın mahalinden çıkış dair ve yangının hariçya sızmaması konusunda önlem tuzakınmış olacaktır. Özellikle yangın muhtemellığı yüksek olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunmuş olduğu her türlü alanlarda; yangın baplarının konum alması da zorunu kılınmıştır.

Korunumlu koridor ve hol: Bitişik başüstüneğu mekanlarla ayrılıp, yangın yalnızçlı korunmak maksut koridor yahut hol.

İşaretlendirmeler: Ivedi durumlarda kullanılması müstelzim kapıların tamamı davranışaretlenmelidir. Üzerinde “ivedili çıkış” tasarsı mevcut baplarda fosforlu ya da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya daha ince gereç kullanılabilir. Yeniden bu tip kapıda bir ölçün olmadığı muhtevain sac sözınlığı 1.0 mm yahut elan safiha kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapkaloriı öteki ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara tedarik etmek mümkündür. Müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar bozuk yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangın eğitiminde yangın kapısının yararlanmaını da söylemek, elbette davranılacağını ve panik halinde insanoğluın kendini riziko örgütleme edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Etiketler: ürkü barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, Yangın Kapısı camlı yangın kapısı

Montaj sürecinde yol olarak tüm kurallara iyi şekilde yerleştirilen yegâne kanatlı yangın bapsı, dünyaarı harbi açılacak şekilde kullanılır.

Report this wiki page